Projektledelse:  Fra Kaos til Målrettethed - Ring nu på telefon 53 38 09 12

​Kundecases​

​Her på siden kan du lade dig inspirere af historierne om specifikke kundecases, som fik deres mål opfyldt samt effektiviseret deres projektarbejdsform ved hjælp af Leif Trainings professionelle indsats.

Fødevarestyrelsen                                                   - Projektlederuddannelse

Tilbage i 2007, da jeg arbejdede som seniorkonsulent i Implement Consulting Group, startede jeg et samarbejde op med Fødevarestyrelsen. Et samarbejde som fortsatte med Leif Training i 2012.

En fælles projektarbejdsform

Fødevarestyrelsen havde et ønske om en fælles udvikling af projektledere, som skulle sikre et fælles sprog og arbejdsmetode i forhold til alle projekttyper. 

Dette skulle sikre projektdeltagerne en nem og genkendelig arbejdsform i ethvert projekt, hvormed de effektivt kunne indtage forskellige projektroller.

Trænings- og udviklingsforløbet hos Leif Training blev af kursisterne vurderet på en tilfredshedsskala (1-5) – hvor 5 er bedst – til et gennemsnit på 4,7.

Læs mere her.

Projektmodel hos international industrivirksomhed

Som stor og verdensomspændende industrivirksomhed havde denne virksomhed mange forskellige projektmodeller tilpasset den enkelte projektkategori. Der var derfor behov for en generisk projektmodel, som kunne anvendes ved de forskelligartede projekter, hvor det ikke gav mening at anvende en af de specifikke projektmodeller.

Denne generiske projektmodel med tilhørende værktøjer  var Leif Training med til at udvikle.

En fælles projektmodel

Selve projektmodellen og de tilhørende projektværktøjer skulle have en vis genkendelighed i forhold til de eksisterende modeller. Men den skulle samtidigt være enkel, så projektledere over hele verden nemt og effektivt kunne benytte den nye model i deres projekt – uanset afdeling og fagområde.

Læs mere her.

​Kursisterne udtaler

“Godt og brugbart. Dækkende, gennemtænkt, skiftende indlæringsformer, aktiverende, deltagende. Jeg ville så gerne komme med noget konstruktiv kritik, men jeg har intet. Perfekt, velfungerende og gennemtænkt relevant kursus. Nok det bedste kursus, jeg har deltaget i!"

​Robin T. Kristensson, Embedsdyrlæge, Fødevarestyrelsen

Leif Training  |  CVR: 34275866  |  Skråplanet 6 |  3500 Værløse |  Tlf.: 53 38 09 12 |  lk@leiftraining.dk